YoldaşAna sayfaİndir

Hesabı ve verileri silme

Uygulama içinden silme (önerilen)

  1. Yoldaş uygulamasını açın ve giriş yapın.
  2. Alt menüden Daha fazla bölümüne girin.
  3. Hesabımı sil seçeneğine dokunun.
  4. Açılan pencerede silme işlemini onaylayın.

Hesabınız hemen silinir ve tüm cihazlarda oturumunuz kapanır. Bu işlem geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsanız

Uygulamaya erişemiyorsanız, kayıtlı telefon numaranızı belirterek [email protected] adresine yazın. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı ve verilerinizi sileriz. Talebinizi en geç 30 gün içinde sonuçlandırırız.

Neler silinir

Neler kimliksiz olarak saklanır

Hukuki yükümlülükler nedeniyle onay kayıtları ve satın alma kayıtları, sizinle ilişkisi kesilerek (telefon numarası ve ad olmadan) saklanır. Ücretsiz deneme hakkının aynı numarayla tekrar kullanılmasını önlemek için telefon numaranızın geri döndürülemeyen bir özeti de tutulur; bu özetten numaranız elde edilemez.

Abonelik

Aktif bir Premium aboneliğiniz varsa Google Play üzerinden ayrıca iptal etmeniz gerekir; hesabı silmek aboneliği iptal etmez.